Skilder Kaai

Skilder Kaai is onze tweede winkel, die gevestigd is in een karakteristiek pand op de Oudeschilder haven. In vroegere tijden was dit de werkplaats van de plaatselijke scheepstimmerman. Skilder Kaai is alleen open tijdens het vaarseizoen (april t/m oktober).

Kwaliteitskleding

De winkel beschikt over een uitgebreide collectie vrijetijds- en zeilkleding van de merken Gaastra, Helly Hansen, Roosenstein Wolke en Kjelvik. Deze merken maken gebruik van uitstekende materialen waardoor u jarenlang draagplezier heeft van de kleding.

Gaastra

Gaastra is een internationaal lifestyle merk met (water)sport- en vrijetijdskleding voor mannen en vrouwen. Het bedrijf staat bekend om de uitstekende combinatie van mode en functionaliteit.

Helly Hansen ‘Work hard – play hard’

Helly Hansen behoort tot de meest populaire fabrikanten van outdoor- en sportkleding.

Roosenstein Wolke

Roosenstein Wolke produceert no-nonsense, comfortabele nautische kleding met kwaliteit die zich door de jaren heen heeft bewezen. De kleding is tijdloos en toch helemaal van deze tijd.

Kjelvik

Kjelvik is een Scandnavisch kledingmerk met een grote collectie. Wind- en waterbestendigheid en luchtdoorlatendheid zijn belangrijke aspecten bij Kjelvik. De kleding beschikt over een modern design en hoogwaardige materialen.

Magic Marine

Magic Marine is een van de beste merken in de watersport. Het gebruik van nieuwe materialen, comfort en duurzaamheid staan daarbij centraal. Magic Marine maakt kleding voor alle typen watersporten op de wereld.

Jobe

Jobe is een van de meest sprankelende merken in de watersportindustrie. Niet alleen ontwikkelt het bedrijf watersportartikelen en kleding, het is een levenstijl die wereldwijd wordt gedragen.